Το Φυσικό Αέριο έρχεται στο σπίτι σας!

Θέρμανση

Μπορείτε να θερμάνετε το διαμέρισμά σας ή την μονοκατοικία σας, εγκαθιστώντας έναν επίτοιχο λέβητα Φυσικού Αερίου, ο οποίος έχει πολύ μικρές διαστάσεις και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και μέσα στο μπάνιο ή την κουζίνα σας ή στο μπαλκόνι σας. Ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα νερού θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων του διαμερίσματός σας, είτε στον συλλέκτη, είτε σε νέο κύκλωμα.

Σύνδεση Διαμερίσματος

Για να συνδεθεί ένα διαμέρισμα με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, θα πρέπει να κατασκευαστεί η Εσωτερική Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, από τον μετρητή Φυσικού αερίου, που θα τοποθετήσει η Εταιρία Διανομής Αερίου, έως και το σημείο που θα τοποθετηθεί ο επίτοιχος λέβητας Φυσικού Αερίου για την θέρμανση του διαμερίσματος και την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης.

Ο νέος λέβητας συνδέεται με τα θερμαντικά σώματα του διαμερίσματος:

  • Σε διαμερίσματα νέων πολυκατοικιών, που έχουν ήδη αυτόνομη θέρμανση (μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης), συνδέεται ο λέβητας με τον συλλέκτη του διαμερίσματος.
  • Για τα διαμερίσματα παλαιών πολυκατοικιών που δεν έχουν αυτόνομη θέρμανση (δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης), αποκόπτονται τα θερμαντικά σώματα του διαμερίσματος από το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και συνδέονται σε νέο δίκτυο που κατασκευάζεται και το οποίο συνδέεται με τον νέο λέβητα.

Χειρισμός Λέβητα

Για τον χειρισμό του νέου λέβητα, τοποθετείται θερμοστάτης χώρου στο διαμέρισμα, ενσύρματος ή ασύρματος, έτσι ώστε να επιλέγετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο σας.

Ο επίτοιχος λέβητας Φυσικού Αερίου, παράγει και Ζεστό Νερό Χρήσης. Έτσι λοιπόν, συνδέεται και με το κύκλωμα Ζεστού νερού χρήσης που έχει το διαμέρισμα.

Φυσικό Αέριο και Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Έαν υπάρχει ηλιακός, γίνεται συνδυασμός για να μπορείτε να επιλέγετε (χειροκίνητα ή αυτόματα) από ποια «πηγή» θα έχετε ζεστό νερό. Έτσι σε μία ημέρα που ο ηλιακός δεν έχει ζεστό νερό , δουλεύει ο επίτοιχος λέβητας για να καλύψει τις ανάγκες σας σε Ζεστό Νερό Χρήσης, χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσετε ηλεκτρική ενέργεια.

Ζεστό Νερό

Χρησιμοποιώντας έναν επίτοιχο λέβητα Φυσικού αερίου, έχετε άφθονο ζεστό νερό, την στιγμή που το χρειάζεστε! Δεν καταναλώνετε ενέργεια για να ζεστάνετε νερό που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.

Ο επίτοιχος λέβητας λειτουργεί σαν ταχυθερμαντήρας για την παραγωγή του Ζεστού νερού χρήσης, δηλαδή ζεσταίνει το νερό αμέσως μόλις ανοίξετε την βρύση. Με την λειτουργία καταναλώνετε ενέργεια για να ζεσταίνετε μόνο όσο νερό χρειάζεστε. Δεν καταναλώνετε ενέργεια για να ζεστάνετε νερό που δεν θα χρησιμοποιήσετε, όπως συμβαίνει με έναν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα αποθήκευσης.

Μαγείρεμα

Μαγειρέψτε γρήγορα και νόστιμα! Χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο έχετε απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η διαφορά στην οικονομία σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγάλη, ενώ η διαφορά στη νοστιμιά του φαγητού φτάνει στο 100%!

Ενημερωθείτε για…

Τις διαδικασίες σύνδεσης
Τη νέα επιδότηση της ΕΔΑ Αττικής

Λέβητες Φυσικού Αερίου για το Σπίτι


Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση