Bosch Condens 7000 W

Ο Condens 7000 W προσφέρει άνεση, μέγιστη απόδοση και αθόρυβη λειτουργία. O εργονομικός σχεδιασμός με την LCD οθόνη, ο ηλεκτρονικός κυκλοφορητής με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, καθώς και η κάλυψη θερμικών αναγκών πάνω από το συνηθισμένο (42 kW), είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της επίτοιχης μονάδας που θα σας εντυπωσιάσουν.

Τεχνολογία συμπύκνωσης για υψηλή απόδοση και αξιοπιστία

 • Ιδανικός λέβητας για μονοκατοικίες και διαμερίσματα
 • Διατίθεται ως μονάδα θέρμανσης
 • Απόδοση 109% με εναλλάκτη συμπύκνωσης από κράμα αλουμίνιου-πυριτίου
 • Ηλεκτρονική πλακέτα Bosch Heatronic 3® και δίαυλο επικοινωνίας BUS
 • Αυτόματη προσαρμογή ισχύος του καυστήρα στις θερμικές απαιτήσεις του χώρου (Modulation)
 • Εύκολο στη χρήση μέσω της ψηφιακής οθόνης
 • Ηλεκτρονικός κυκλοφορητής για εξοικονόμηση ενέργειας (ZSBR 28-3)
 • Ενισχυμένη ηχομόνωση και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία
 • Σύνδεση με έμμεσα θερμαινόμενα δοχεία SΤ120-2 και ST160-2
 • Άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (ZWBR 35-3)
Τεχνολογία συμπύκνωσης - εγγύηση υψηλής απόδοσης
Ο Condens 7000 W είναι ένας κορυφαίος λέβητας στην εξοικονόμηση ενέργειας, και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην τεχνολογία συμπύκνωσης με τον υψηλό βαθμό απόδοσης (μέχρι 109%), αλλά και στον ηλεκτρονικό κυκλοφορητή, ο οποίος μειώνει την κατανάλωση ρεύματος στο ελάχιστο (ZSBR 28-3 και ZWBR 35-3). Με ύψος 850 mm και πλάτος 440 mm, ο νέος λέβητας Condens 7000 W έχει το ιδανικό μέγεθος για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Μέγιστη άνεση σε μικρές διαστάσεις
Ο επίτοιχος λέβητας αερίου Condens 7000 W διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς τύπους. Η μονάδα με απόδοση 35kW (ZWBR 35-3) καλύπτει θέρμανση και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Οι μονάδες με απόδοση 28kW (ZSBR 28-3) και 41kW (ZBR 42-3) διατίθενται για θέρμανση, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με εξωτερικό boiler για να καλύψουν παράλληλα και τις ανάγκες ζεστού νερού χρήσης. Τα boiler διατίθενται σε δυο διαφορετικά μεγέθη χωρητικότητας 120 και 160 λίτρων (προαιρετικός εξοπλισμός) που τοποθετούνται κάτω από το λέβητα.

Ενδείξεις σε απλή γλώσσα
Όλα τα στοιχεία χειρισμού της νέας γενιάς αυτοματισμών έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τις τελευταίες εργονομικές μελέτες. Η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών είναι μεγάλη, ευανάγνωστη και στην πλειονότητα φωτιζόμενη, αυτό κάνει τον χειρισμό του αυτοματισμού ακόμα πιο εύκολο. Επιπλέον οι περισσότεροι αυτοματισμοί «επικοινωνούν» μαζί σας με απλό κείμενο στα ελληνικά. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να διαβάσει, να καταλάβει και να ρυθμίσει την οθόνη και το ταμπλό χειρισμού.

Οι νέοι αυτοματισμοί της Bosch προσαρμόζονται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες της κατοικίας σας. Όλες οι συσκευές Condens μπορούν να συνδυαστούν με τους αυτοματισμούς που παρουσιάζονται εδώ. Η λύση που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές επιθυμίες σας και τον χώρο της κατοικίας σας.

Προγραμματισμένη λειτουργία
Με τους νέους αυτοματισμούς των επίτοιχων λέβητων Condens μπορείτε να προγραμματίσετε ακριβώς την ώρα της ημέρας που θα θέλατε να έχετε ζέστη στο σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να προγραμματίσετε την ημέρα έως και έξι διαφορετικά σημεία ζεύξης. Και για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο οι αυτοματισμοί διαθέτουν ήδη προεγκαταστημένα τυποποιημένα προγράμματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα ενεργοποιήσετε.

Θερμοστάτες χώρου
Μετρούν τη θερμοκρασία δωματίου, ρυθμίζουν την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου και αυξομειώνουν την παραγόμενη θερμική ισχύ. Οι θερμοστάτες χώρου είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους των κατοικιών.

Αντισταθμίσεις
Αντισταθμίσεις τοποθετούνται είτε επάνω στο λέβητα είτε απευθείας στον εσωτερικό χώρο. Σε μία αντισταθμισμένη
εγκατάσταση η θερμοκρασία του νερού προσαγωγής (δηλαδή του νερού που αποστέλλεται στη θέρμανση) ρυθμίζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, έτσι ώστε όταν έχει «πολύ κρύο» η θερμοκρασία να είναι υψηλή ενώ όταν έχει «καλό καιρό» η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή (κυκλοφορεί χλιαρό νερό). Για πιο αποτελεσματικό έλεγχο, η αντιστάθμιση μπορεί να συνδυαστεί με έναν θερμοστάτη χώρου έτσι ώστε να λαμβάνεται υπόψη εκτός από την εξωτερική και η εσωτερική θερμοκρασία.

Προστασία υγιεινής πόσιμου νερού
Ανάλογα με το θερμοστάτη χώρου/αντιστάθμιση που θα επιλέξετε υπάρχει η δυνατότητα προστασίας έναντι του μικρόβιου της λεγιονέλλας. Με μια απλή εντολή μπορείτε να ρυθμίσετε το νερό στο μπόιλερ σας να θερμαίνεται σε τακτική βάση πάνω από τους 70°C. Έτσι, οι παθογόνοι παράγοντες δεν έχουν καμία πιθανότητα επιβίωσης!

Ενεργειακή ετικέτα Condens 7000 W

 • 1 Κατασκευαστής
 • 2 Επωνυμία προϊόντος, τύπος, σειριακός αριθμος
 • 3 Λειτουργία θέρμανσης
 • 4 Κατηγορία απόδοσης
 • 5 Στάθμη θορύβου
 • 6 Απόδοση στο ζεστό νερό χρήσης
 • 7 Ισχύς
 • 8 Έτος έκδοσης
 • 9 Αριθμός Οδηγίας

ErP 2015

Αυτή η οδηγία αντιπροσωπεύει ένα νέο πακέτο κατευθύνσεων:
Αυτές καθορίζουν αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με την ενεργειακή απόδοση των λύσεων θέρμανσης και ζεστού
νερού. Τα συστήματα παλαιότερης τεχνολογίας σταδιακά θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν, οπότε τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλουμε στη ζωή μας την αποδοτική και οικονομική τεχνολογία συμπύκνωσης!

Με μία ματιά:
Με ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2015, όλα τα συστήματα θέρμανσης και ζεστού νερού (έως 70kW) θα πρέπει να
φέρουν σήμανση ενεργειακής απόδοσης όπως αυτές των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών (π.χ. ψυγεία, πλυντήρια).

Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι:
Στο άμεσο μέλλον, θα μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα με πιστοποίηση, ενώ με απλό και κατανοητό τρόπο να
εντοπίζετε τις ενεργειακά αποδοτικότερες συσκευές και λύσεις, με μία ματιά.

Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση