Εναλλακτικά συστήματα υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας Hitachi φιλικά προς το περιβάλλον!

Η HITACHI, ανταποκρινόμενη στην αύξηση του κόστους της ενέργειας, την εξάντληση των φυσικών πόρων και τη συνεχή καταστροφή του περιβάλλοντος, προωθεί στην ελληνική αγορά, συστήματα HVAC και λύσεις με υψηλό βαθμό απόδοσης. Ένα από τα συστήματα που ανήκουν στην κατηγορία “συστημάτων υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας και εξοικονόμησης ενέργειας” είναι και η αντλία θερμότητας αέρα – νερού, inverter, υψηλού βαθμού απόδοσης (COP/EER) για παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης / Θέρμανσης / Ψύξης.

Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ότι το βραβείο «Κατασκευαστής Θέρμανσης 2011» απονεμήθηκε στη Hitachi Europe για την καινοτόμο αντλία θερμότητας αέρα – νερού Yutaki-M κατά τη διάρκεια των InstallerLive Awards 2011 που πραγματοποιήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στην ίδια διοργάνωση απέσπασε και τον τίτλο “Yutaki-M, εξαιρετικό – καινοτόμο προϊόν”, με σημαντικά κριτήρια αξιολόγησης την αποδοτικότητα των προϊόντων και το επίπεδο της παρεχόμενης υποστήριξης μετά την πώληση.

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού Yutaki της Hitachi παρέχουν μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Πρόκειται για μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, υψηλής ενεργειακής απόδοσης (ενεργειακής κλάσης A), όπου με την αξιοποίηση της θερμοδυναμικής, παρέχουν περισσότερη αποδιδόμενη θερμότητα από την καταναλισκόμενη.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1 kW ηλεκτρικής ενέργειας που δαπανάται για να τροφοδοτήσει την αντλία θερμότητας μπορεί να αποδίδονται έως και 5 kW ενέργειας σε ένα καλά μονωμένο σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι μείωση των δαπανών θέρμανσης έως και 60% με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 50%, σε σύγκριση με τον παραδοσιακό λέβητα.

Κάθε αντλία θερμότητας αέρα-νερού Yutaki μπορεί να συνδεθεί με ενδοδαπέδια θέρμανση, δίκτυο τοπικών κλιματιστικών μονάδων, δίκτυο σωμάτων καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών και με δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης. Συνεργάζεται με ηλιακά συστήματα, υφιστάμενους λέβητες και εναλλάκτες για τη θέρμανση νερού πισίνας.

Πρόκειται για την ιδανική λύση σε περιπτώσεις ανακαινίσεων παλαιών κατοικιών ή νέων εγκαταστάσεων.

Αντλίες Θερμότητας Hitachi


Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση