Τα προϊόντα του Γαλλικού οίκου De Dietrich καινοτομούν και διακρίνονται σε όλους τους τομέις

De Dietrich

Η De Dietrich έχει κυρίαρχη ιστορία για πάνω από 300 χρόνια συνδυασμένη με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην αγορά οικιακών συσκευών, και με διακριτικά το πάντρεμα της καινοτομίας, την παράδοση και τον μοναδικό σχεδιασμό. Σχεδιασμένα ως πολύτιμα αντικείμενα, τα προϊόντα De Dietrich θα τα βρείτε φυσικά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι έως τη Σιγκαπούρη, τη Σαγκάη, το Ντουμπάι και τη Μόσχα.

Η ναυαρχίδα της γαλλικής βιομηχανικής κληρονομιάς από τον 17ο αιώνα, premium μάρκα μας ήταν πάντα καινοτόμος, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε την τέχνη της μαγειρικής. Το 2010, το πιάνο, το 100% zoneless επαγωγή εστίες, πήγε πέρα ​​από τα καθιερωμένα κώδικες της επαγωγής. Ένα πραγματικό συμπύκνωμα της τεχνολογίας, επιτυγχάνει αξιοσημείωτη επιτυχία μεταξύ των καταναλωτών και τη διάσημη σεφ.

Το πιάνο έλαβε το γαλλικό βραβείο «Janus de l’Industrie 2010» για την τεχνική απόδοση και απαράμιλλη σχεδίαση.

Στην περιοχή του φούρνου, η μάρκα έχει ξεκινήσει πρόσφατα την «Tactilium», μια πλήρως αφής και πολύ έξυπνο φούρνο εξοπλισμένα με αυτόματο σύστημα μαγειρέματος (ICS). Αυτό το έξυπνο φούρνο προσαρμόζει όλα τα μαγειρικά παραμέτρους για τέλεια αποτελέσματα, αξίζει από τους μεγαλύτερους σεφ.

Εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής, De Dietrich προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών που ενδιαφέρονται για τον εξοπλισμό τους με high-end υλικό για να μαγειρέψετε τέλεια όπως το «Grands σεφ Αστέρια».

Για πάνω από τρεις αιώνες, την τεχνογνωσία, την ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική έχουν εφαρμοστεί σε όλες τις συλλογές της και είναι οι λέξεις κλειδιά αυτού του κύρους της μάρκας που διανέμονται σε όλο τον κόσμο και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο στη Γαλλία. Όλες αυτές οι τιμές αντικατοπτρίζουν την επιδίωξη της αριστείας και της εφευρετικότητας δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 1684.

Τα προϊόντα του Γαλλικού οίκου De Dietrich διακρίνονται για την αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία τους, καθώς και για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους.

Προϊόντα De Dietrich

Η πλήρη γκάμα προϊόντων De Dietrich οποία αποτελείται από λέβητες, καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, θερμαντικά σώματα και boilers εγγυάται την ικανοποίηση των πιο εξειδικευμένων και απαιτητικών αναγκών για θέρμανση. Οποιαδήποτε ανάγκη και αν προκύψει, είτε σε οικιακές εγκαταστάσεις, είτε σε βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους (π.χ. εστιατόρια, ξενοδοχεία, θερμοκήπια), τα προϊόντα De Dietrich παρέχουν την ιδανική λύση.

Λένητες De Dietrich


Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση