Για κάθε σπίτι υπάρχει o κατάλληλος λέβητας φυσικού αερίου από την Bosch

Bosch

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Το οικονομικό έτος 2015 είχε πωλήσεις της τάξης των 70,6 δις ευρώ και απασχολούσε περίπου 375.000 υπαλλήλους. Τον Όμιλο Bosch αποτελούν η Robert Bosch GmbH και οι περίπου 440 θυγατρικές επιχειρήσεις σε 60 χώρες. Εάν συμπεριληφθούν οι αντιπροσωπείες και τα γραφεία πωλήσεων, τότε η Bosch εκπροσωπείται σε 150 χώρες. Η καινοτομία της Bosch αποτελεί τη βάση της μελλοντικής της ανάπτυξης.

Η Bosch απασχολεί 55,800 υπαλλήλους στο τομέα της έρευνας σε 118 περιοχές της υφηλίου. Στρατηγικός της στόχος είναι να παρέχει καινοτόμες λύσεις για το διαδίκτυο των αντικειμένων (Internet of things).

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του ομίλου Bosch έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ποιότητα ζωής, παρέχοντας λύσεις τόσο καινοτόμες όσο και επωφελείς. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσφέρει «Τεχνολογία για τη ζωή» σε όλον τον κόσμο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1886 στη Στουτγάρδη από τον Robert Bosch (1861-1942) με την ονομασία “Εργαστήριο Μηχανικής Ακριβείας και Ηλεκτρικής Μηχανολογίας”. Η ειδική ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου Bosch εγγυάται την επιχειρησιακή του ελευθερία. Έτσι η εταιρεία κάνει μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και πραγματοποιεί εκ των προτέρων σημαντικές επενδύσεις οι οποίες διασφαλίζουν το μέλλον της. Το 92% των μετοχών της Robert Bosch GmbH ανήκουν στο κοινωφελές ίδρυμα Robert Bosch Stiftung. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας γίνονται από την Robert Bosch Industrietreuhand KG. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν στην οικογένεια Bosch και στη Robert Bosch GmbH.

Η Bosch Thermotechnik GmbH αντιπροσωπεύει τον εμπορικό τομέα της τεχνολογίας θέρμανσης του ομίλου Bosch και με τις διεθνούς παρουσίας θυγατρικές της εταιρείες αποτελεί στην Ευρώπη έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων θέρμανσης και ζεστού νερού που στοχεύουν στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Η Bosch Thermotechnik διαθέτει ισχυρές διεθνείς και εγχώριες επωνυμίες και μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία παράγεται σε συνολικά 20 εργοστάσια σε δέκα χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν συστήματα ηλιακής θέρμανσης, αντλίες θερμότητας, λέβητες στερεού καυσίμου, συστήματα θέρμανσης υψηλής απόδοσης με βάση τα ορυκτά καύσιμα καθώς και έξυπνα συστήματα ελέγχου.

Οι λέβητες αερίου της Bosch προσφέρουν ζεστασιά και είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικοί και αξιόπιστοι. Διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και μοντέλα ως επίτοιχες ή επιδαπέδιες μονάδες για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες καθώς και επαγγελματικούς χώρους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν σύγχρονο λέβητα αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης ή έναν συμβατικό λέβητα.
Η Bosch σας προσφέρει την κατάλληλη συσκευή για ένα ζεστό σπίτι.

Απλές στο χειρισμό, αθόρυβες και με υψηλή ενεργειακή απόδοση οι λέβητες αερίου της Bosch είναι κατασκευασμένοι για μια ολόκληρη ζωή.

Λέβητες Συμπύκνωσης

Οι λέβητες συμπύκνωσης της Bosch εκμεταλλεύονται την θερμοκρασία των καυσαερίων αποδίδοντας το μέγιστο σε απόδοση και άνεση σε μια κατοικία. Η συνολική απόδοση φτάνει μέχρι και το 109% με καθαρό βαθμό απόδοσης καύσης 98,5%.

Λέβητες Bosch


Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση