De Dietrich Innovens Advance

Με τον νέο επιτοίχιο λέβητα αερίου συμπύκνωσης De Diertich Innovens, η θέρμανση γίνεται πιο αποτελεσματική από ποτέ ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία προς το περιβάλλον

Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας

  • Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας
  • Νέος “έξυπνος” πίνακας ελέγχου Diematic iSystem
  • Κορυφαία απόδοση και μέγιστη άνεση
  • Πληθώρα χαρακτηριστικών με στόχο την οικονομία
  • Κυκλοφορητής που μειώνει τους λογαριασμούς ρεύματος
  • Οικονομία με τον ευκολότερο τρόπο
Η απάντηση στις προδοκίες σας

Περιβαλλοντική προστασία και εξοικονόμηση ενέργειας

Η τεχνολογία συμπύκνωσης εκμεταλλευόμενη την ενέργεια των καυσαερίων εξασφαλίζει την μέγιστη θερμότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος και τις ελάχιστες εκπομπές ρύπων προς το περιβάλλον.

Μια έξυπνη λύση

Εξοπλισμένος με ένα νέο πίνακα ελέγχου και καυστήρα αερίου μεταβλητής ισχύος, ο Innovens εγγυάται την βέλτιστη άνεση. Ο νέος πίνακας ελέγχου Diematic iSystem, τοποθετημένος στο νευραλγικό σημείο του κέντρου της εγκατάστασης, είναι ιδιαίτερα ευφυής! Προγραμματιζόμενος μέρα με τη μέρα, μειώνει το κόστος των λογαριασμών της θέρμανσης.

Μέγιστη άνεση

Άνεση, στο ζεστό νερό χρήσης σημαίνει να είσαι σε θέση να λάβεις άφθονο και σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς καμιά εξαίρεση. Με τον λέβητα αερίου συμπύκνωσης De Dietrich Innovens μπορείτε να απολαύσετε άφθονο και καθαρό ζεστό νερό.

Πολλαπλά ενεργειακά συστήματα: έως 40% εξοικονόμηση ενέργειας

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ή νέα κατασκευή, μπορείτε να συνδυάσετε τον λέβητα αερίου συμπύκνωσης De Dietrich Innovens με άλλες πηγές ενέργειας:βιοκαύσιμα ή αντλία θερμότητας.

Για παράδειγμα, συνδυάζοντας τον επιτοίχιο λέβητα αερίου συμπύκνωσης Innovens με το ηλιοθερμικό σύστημα Dietrisol Quadro (για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης) ή με τους ηλιακούς συλλέκτες Dietrisol PRO μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40% (σε σχέση με έναν συμβατικό λέβητα 18 έως 20 ετών χωρίς σύστημα αντιστάθμισης).

Οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον

Με τη χρήση της θερμότητας που περιέχεται στα καυσαέρια, η τεχνολογία συμπύκνωσης βελτιστοποιεί την απόδοση λειτουργίας του λέβητα. Ο επιτοίχιος λέβητας αερίου συμπύκνωσης De Dietrich Innovens εγγυάται βαθμό απόδοσης έως και 109%.

• Χάρη στην τεχνολογία συμπύκνωσης, στον καυστήρα μεταβαλλόμενης ισχύος και στον υψηλής απόδοσης εναλλάκτη μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%

• Επιπλέον, ο νέος καυστήρας με την μεταβαλλόμενη ισχύ λειτουργίας από 22 έως 100% της ονομαστικής ισχύος εγγυάται την πιο ακριβή/μικρή κατανάλωση και παράλληλα την μέγιστη δυνατή μείωση εκπομπών καυσαερίων (-50%).

• Ιδιαίτερα αθόρυβος, ο De Dietrich Innovens εκμεταλλεύεται πλήρως τον μεταβλητό ρυθμό ροής του κυκλοφορητή και τον σιγαστήρα τον οποίο διαθέτει στην εισαγωγή του αέρα

Έξυπνο σύστημα: Νεός πίνακας ελέγχου Diematic iSystem

Το αποτέλεσμα τους τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της De Dietrich αδήγησε στην παραγωγή του πίνακα ελέγχου Diematic iSystem. Ο πίνακας αυτός βρίσκεται στην “καρδιά” της εγκατάστασης και σχεδιαστηκε να “υπακούει” σε κάθε εντολή του χρήστη.

Είναι ταυτόχρονα:

• ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ: Σχεδίαση υψηλής τεχνολογίας με μία εξαιρετικά μεγάλη οθόνη LCD, περιστρεφόμενο κουμπί και εύχρηστα πλήκτρα.

• ΕΥΧΡΗΣΤΟ: Eυνάγνωστο και απλό στην περιήγηση. Ενσωματωμένες μίνι-οδηγίες. Βασισμένο σε σύστημα κειμένου Με επιλογή ονομασίας των κυκλωμάτων για την καλύτερη κατανόηση.

• ΕΥΦΥΕΣ: Με δυνατότητα επεκτάσης σε λειτουργίες και επιλογές.

• ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ: Δυνατότητα ενσωμάτωσης του σε κατοικία σαν κεντρικό σύστημα αυτοματισμού.

Άφθονη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη για ζεστό νερό, η De Dietrich έχει σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά λεβήτων με ενσωματωμένο μπόιλερ ισχύος από 15 έως 35kW:

• Μια συμπαγής λύση: στη μικτή έκδοση, η ισχύς, ενισχύεται έως 28 kW και ο πλακοειδής εναλλάκτης απο ανοξείδωτο χάλυβα είναι μεγαλύτερος σε διαστάσεις. Αποτέλεσμα: μεγάλη απόδοση ζεστού νερού με παροχή 14 λίτρων το λεπτό.

• Όλα σε ένα: στην έκδοση BIC, ο λέβητας είναι εφοδιασμένος με δοχείο αποθήκευσης 40 lt με τη μορφή 3 πλήρως μονωμένων διαστρωμάτωμένων ανοξείδωτων δεξαμενών. Αποτέλεσμα: η μέγιστη ροή με παροχή 20 λίτρων το λεπτό. • Μια λύση άψογης σχεδίασης: λέβητας με ξεχωριστό μπόιλερ 60lt, ειδικής επισμάλτωσης χάρη στο σύστημα Titan Active System.

• Μια άνετη λύση: λέβητας με ξεχωριστό μπόιλερ 130lt τοποθετημένο κάτω από τον λέβητα. Η μέγιστη παροχή ζεστού νερού, 200lt/10min.

Εγκατάσταση και συντήρηση: Η αίσθηση της απλότητας

Ο λέβητας De Dietrich Innovens εγγυάται την εύκολη εγκατάστασ και συντήρηση του. Μπορεί να εγκατασταθεί με μεγάλη ευκολία είτε σε κεντρική καπνοδόχο είτε με ατομικό ανεμιστήρα.

• Δυνατότητα λειτουργίας με φυσικό αέριο ή προπάνιο.

• Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χάρη στο μικρό μέγεθος του και βάρος του. (Y:69 cm x Π:45cm x Βάθος:45cm, Βάρος:34kg)

• Εύκολη πρόσβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα: Με την αφαίρεση του εξωτερικού καλύμματος του Για κάθε λέβητα και την πρακτική λυχνία φωτισμού η παραμετεπισκευή και η συντήρηση του De Dietrich Innovens είναι πανεύκολη.

• Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε χάρη στην βάση στήριξής του (mounting frame)

Πρότυπο Ποιότητας

Για την De Dietrich, εδώ και τρεις αιώνες, η επιτυχία είναι μια απαίτηση που βασίζεται σε πραγματικές αξίες: ποιότητα, αξιοπιστία, ανθεκτικότητα. Η De Dietrich, με γνώμονα το περιβάλλον και την άνεσή σας, αξιοποιεί τις διάφορες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσφέροντας συστήματα που χρησιμοποιούν πολλαπλούς τύπους ενέργειας, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Έτσι, οι συσκευές θέρμανσης με την υπογραφή της De Dietrich βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας και επωφελούνται από βέλτιστη ποιότητα και διάρκεια ζωής, χάρη στη συμμετοχή 2.400 συνεργατών με εξειδικευμένες γνώσεις.

De Dietrich: choosing Sustainable Comfort

Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση