Φυσικό Αέριο

Το φυσικό αέριο αποτελείται από υδρογονάνθρακες σε αέρια μορφή, εκ των οποίων κυρίως μεθάνιο σε ποσοστό άνω του 90%. Είναι μια πολυδύναμη ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και σημαντικές εφαρμογές κάνοντας την καθημερινή μας ζωή πιο οικονομική και άνετη. Θεωρείται οικολογικό καύσιμο, είναι ελαφρύτερο από τον αέρα και δεν είναι τοξικό. Είναι αποδεδειγμένα μια συμφέρουσα λύση για οικονομική και αποτελεσματική θέρμανση στο σπίτι.

Methane Molecule Model

Χρήσεις

Το φυσικό αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη βιομηχανία, από τους επαγγελματίες και τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρισμού, όσο και στο σπίτι. Mπορεί να υποκαταστήσει όλα τα γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα καύσιμα και μορφές ενέργειας. Η οικιακή χρήση αφορά κυρίως στην κεντρική ή την ατομική θέρμανση, στο ζεστό νερό, το μαγείρεμα και τον κλιματισμό.

Τα πλεονεκτήματα κατά την οικιακή χρήση, ιδιαίτερα στη θέρμανση, προέρχονται από το γεγονός ότι ο κάθε ιδιοκτήτης διαμερίσματος / οικίας μπορεί να έχει το δικό του λέβητα, τον οποίο επιλέγει πότε θα ενεργοποιήσει και πληρώνει μόνο για όσο αέριο καταναλώσει, χωρίς προκαταβολή χρημάτων. Πρόκειται, δηλαδή, για μια περισσότερο πρακτική λύση σε σχέση με τη χρήση πετρελαίου.

Methane Molecule Model

Φυσικό Αέριο για το σπίτι

Ανεξαρτητοποιηθείτε από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας και απολαύστε πλήρως αυτόνομη θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, όποτε εσείς θέλετε, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κατανάλωσής σας!

Διαβάστε Περισσότερα

Φυσικό Αέριο για το σπίτι

Φυσικό Αέριο για πολυκατοικίες

Συνδεθείτε με το δίκτυο Φυσικού Αερίου για την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας σας και απολαύστε άφθονη, ποιοτική και οικονομική θέρμανση, χωρίς ουσιαστική παρέμβαση στο κτήριο, καθώς δεν απαιτείται τροποποίηση των υφιστάμενων σωληνώσεων, ούτε εγκατάσταση νέων.

Ξεγνοιάστε από τις παραγγελίες και πληρώστε για το καύσιμο μας αφού το καταναλώσετε!

Διαβάστε Περισσότερα

Φυσικό Αέριο για πολυκατοικίες

Επιδότηση εγκατάστασης για κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις

Συνδεθείτε τώρα με το δίκτυο Φυσικού Αερίου και κερδίστε έως και 3.000€ για κεντρική θέρμανση και 750€ για αυτόνομη θέρμανση σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία.

Διαβάστε Περισσότερα

Προσφορά Εγκατάστασης από τη ΕΔΑ Αττικής

Ζητήστε δωρεάν προσφορά εγκατάστασης

Προγραμματίστε σήμερα ραντεβού με μηχανικό για να αξιολογήσει το χώρο σας και λάβετε δωρεάν τη βέλτιστη οικονομοτεχνική μελέτη που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Τηλεφωνήστε μας στο

ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

5 + 15 =

Συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές

Καλέστε μας στο

Γράψτε μας στη διεύθυνση